Ihre Sprache: Duits
Ihre Sprache:
Freizeit

Sportring Amphibia

Sportring Amphibia

Schreiben Sie die erste Kundenmeinung

4,95 €

Verfügbarkeit: Auf Lager

SKU: 609613792663

Sportring Amphibia beschermd je ring tegen verlies, of beschadiging
+ -

Beschreibung

SPORT RING AMPHIBIA

De Sport Ring van Amphibia , is een uniek accessoire product , het helpt je (trouw) ring te beschermen tegen beschadiging of verlies tijdens het sporten of andere activiteiten.

Hoe dikwijls staan we in een sportzaal , zwembad of fitnesclub met onze ringen nog aan ? Meestal denken we er niet aan of hebben we géén tijd om ze uit te doen voor het vertrek naar een sportclub.
Eens we aan het sporten zijn merken we dat het dragen ervan dikwijls zeer onhandig is. Ringen schuiven , draaien of slaan telkens tegen een sporttoestel met als risico op beschadiging of zichzelf te kwetsen.

Je kan dan overwegen om het in de sporttas te duwen met de hoop dat je hem niet vergeet , verliest of het ergste dat hij gestolen word.
Amphibia heeft hiervoor de Sport Ring ontwikkelt als veilige oplossing , een rekbare ,doorzichtige siliconen ring die over uw ring kan schuiven. Perfect voor een breed scala van sport-en andere activiteiten ... nooit meer je ring uitdoen ! Eigenschappen : Strech silicoon materiaal. Doorzichtig met Amphibia logo erop Universele maat , bijna voor iedere ringmaat.
Perfect voor diverse sporttakken. Handig bij het uitvoeren van tuin of andere buitenwerkjes ( tegen vervuiling). Bescherming tegen verlies,beschadiging of kwetsuren.

Additional

Zusatzinformation

Artikelnummer 609613792663
Gewicht 0.0100

Kundenmeinungen

  1. Schreiben Sie die erste Kundenmeinung

Write your review

Schreiben Sie Ihre eigene Kundenmeinung

Nur registrierte Kunden können Bewertungen abgeben. Bitte melden Sie sich an oder registrieren Sie sich

Auf TopProdukts sind die meisten Artikel  direkt aus unserem eigenen Lager erhältlich, sofern nicht anders angegeben.
Alle Preise enthalten die gesetzliche Mehrwertsteuer. Wenn Sie Fragen haben, kontaktieren Sie uns bitte unter Tel .: +32 474 331 651