Ihre Sprache: Duits
Ihre Sprache:

Fahrrad-Packtache

In allerlei maten, klein of groot, het aanbod Willex fietstassen is onbeperkt. Voor elk gebruik bestaat een fietstas die perfekt tegenmoet komt aan je persoonlijke behoefte. Zoals de dubbele fietstas, ideaal voor grote boodschappen, het gewicht kan je verdelen over de twee grote opbergtassen. Voor langere fietstochten volstaat een kleine fietstas om een lunchpakket, drankje of een extra vestje mee te nemen. Kleine noodzakelijke spullen, zoals sleutels, portefeuille of fietskaart die je graag bij de hand hebt kunnen in de stuurtas.

Reihenfolge

Liste Gitter

10 pro Seite

4 Artikel

pro Seite
 1. Willex Pakaftas S 1200-10L.Zwart

  42,95 €

  Deze fietstas heeft een afneembare en verstelbare schouderband. Snel van je fiets nemen om even te shoppen. De binnenvoering heeft een lichtblauwe kleur zodat je spulletjes beter zichtbaar zijn. Een haakje voor je sleutelbos en een extra binnenvak is handig voor de dingen die je snel wilt bereiken. En mocht je toevallig meer inkopen hebben gedaan dan verwacht, dan kan je de rits aan de buitenzijde openen om de inhoud van de tas te vergroten.
  De ideale shopper voor in de stad!

  Mehr erfahren

 2. Willex dubbele fietstas Bisonyl 40L.Zilver

  45,95 €
  Supersterke waterdichte fietstas 40L. kleur wit gemaakt van tweezijdig gecoat bisonyl. Voorzien van klemhaken voor stabiele bevestiging op bagagedrager, en extra grote reflectievakken die uw zichtbaarheid in het verkeer verhogen. Eenvoudig te bevestigen, zonder gereedschap. Mehr erfahren

 3. Willex Pakaftas XL 1200- 25L.Zwart

  56,95 €

  Met afneembare en verstelbare schouderband. Makkelijk afneembaar van de fiets en voorzien van allerlei handige items, zoals extra binnenvak en haakje voor je sleutelbos. De binnenzijde is speciaal lichtblauw gevoerd zodat je je spulletjes makkelijk en snel kan vinden. Aan de buitenzijde is er zelfs een extra rits voorzien zodat je de fietstas kan vergroten, mocht je meer gekocht hebben dan je oorspronkelijk had gedacht.
  Dus de ideale shopper voor in de stad!

  Mehr erfahren

 4. Willex dubbele fietstas Shopper 38L.Zwart- Matzwart

  46,95 €
  Supersterke fietstas van waterdicht en waterafstotend Polyester met Bisonyl accenten. Twee harde zijplaten en bodemplaat verstevigen de tas, waardoor ze mooi rechtop blijft staan, de boodschappen kunnen netjes naast elkaar of op elkaar gestapeld worden. Het bevestigen van de fietstas op de bagagedrager kan eenvoudig, men heeft geen gereedschap nodig. Willex® gepatenteerde vergrendelingssysteem zorgt voor een stabiele bevestiging op bagagedrager. Verschillende reflectievlakken zijn aan de voor- en achterzijde aangebracht, zodat u goed zichtbaar bent voor de andere weggebruikers. Mehr erfahren

Reihenfolge

Liste Gitter

10 pro Seite

4 Artikel

pro Seite