Ihre Sprache: Duits
Ihre Sprache:

Fahrrad-Packtasche

Fahrrad-Packtasche

Reihenfolge

Liste Gitter

10 pro Seite

3 Artikel

 1. Willex Pakaftas XL 1200- 25L.Zwart

  Regulärer Preis: 56,95 €

  Special Price 39,95 €

  Met afneembare en verstelbare schouderband. Makkelijk afneembaar van de fiets en voorzien van allerlei handige items, zoals extra binnenvak en haakje voor je sleutelbos. De binnenzijde is speciaal lichtblauw gevoerd zodat je je spulletjes makkelijk en snel kan vinden. Aan de buitenzijde is er zelfs een extra rits voorzien zodat je de fietstas kan vergroten, mocht je meer gekocht hebben dan je oorspronkelijk had gedacht.
  Dus de ideale shopper voor in de stad!

  Mehr erfahren

 2. Willex Pakaftas S 1200-10L.Zwart

  Regulärer Preis: 42,95 €

  Special Price 34,95 €

  Deze fietstas heeft een afneembare en verstelbare schouderband. Snel van je fiets nemen om even te shoppen. De binnenvoering heeft een lichtblauwe kleur zodat je spulletjes beter zichtbaar zijn. Een haakje voor je sleutelbos en een extra binnenvak is handig voor de dingen die je snel wilt bereiken. En mocht je toevallig meer inkopen hebben gedaan dan verwacht, dan kan je de rits aan de buitenzijde openen om de inhoud van de tas te vergroten.
  De ideale shopper voor in de stad!

  Mehr erfahren

 3. Willex kantoor-fietstas 15L.Zwart

  Regulärer Preis: 54,95 €

  Special Price 39,95 €

  Ben jij ook van plan om met de fiets naar het werk te gaan? Dan is deze fietstas ideaal om mee te nemen. Je kan deze op allerlei manieren dragen, de verstelbare riemen maken het mogelijk om de tas als kantoortas, schoudertas en rugzak te gebruiken. In de drie grote vakken afsluitbaar met rits kan je alles netjes ordenen, schrijfgerei en smartphone kunnen in de speciaal voorziene opbergvakjes.Het gepantenteerde Willex® vergrendelingsysteem zorgt voor een stabiele bevestiging op de bagagedrager.

  Mehr erfahren

Reihenfolge

Liste Gitter

10 pro Seite

3 Artikel