7V Jassen

Verwarmd vest Baselayer Regular Fit 30Seven

Baselayer Regular Fit- Reserve vest excl.accu's- lader- heatelement

Be the first to review this product

€54.00

Special Price €49.95

Out of stock

SKU: 050-(105-106-107-108-109)

Verwarmd vest Baselayer Regular Fit 30Seven
+ -

Description

30SEVEN®VEST BASE LAYER REGULAR FIT Een elektrisch verwarmd basis vest met een mooie aansluiting op uw lichaam . Kan gedragen worden onder een trui, jas en zelfs direct op de huid als een verwarmd onderhemd. Het model heeft een opstaand kraagje en 2 zijvakken, afsluitbaar door rits. Geïntegreerde Novaheat®Technologie, bestaande uit ultrafijne metalen bedrading zorgt voor een gelijkmatige en aangename warmte op de meest kritische zones die gevoelig zijn voor koude (onderrug - nieren, schouders- nekzone). Het verwarmingselement is verdeeld in 2 warmtezones, elke zone gestuurd door een aparte accu, de temperatuur kan u afzonderlijk instellen. Men kan het vest volledig warmen of plaatselijk gebruiken als warmtetherapie vb. verwarmde rugband / verwarmd nekkussen. Eigenschappen vest Base Layer Regular Fit : Vest wasbaar tot 30°C. Aansluitende pasvorm met hoge elasticiteit voor ruimere pasvorm. Gebreid, ademend en vochtregulerend Mesh textiel. Materiaal : Polyester Ritssluiting over de gehele lengte van het vest. 2 zijvakken afsluitbaar door rits. Licht en makkelijk vouwbaar, waardoor het compact opgeborgen kan worden. Eigenschappen Novaheat®verwarmingselement : Warmtezone : schouder - nek / nieren - onderrug. Boven en onder verwarmingszone kan de T° apart ingesteld worden. Warmtestanden : 32°- 43°- 51°- 63°C Ergonomisch , isolerend en ademend comfort door 3D Spacer fabric. Wasbaar tot 30°C. Verwarmingselement is uitneembaar en uitwisselbaar met andere 30Seven®verwarmde vesten of jassen. 30Seven®batterijen + oplader : Batterij met ingebouwde temperatuurregelaar. 4 warmtestanden via geintegreerde bedieningsknop op de accu. Warmteduur : 2 tot 8 uur afhankelijk van welke warmtestand. 7.4 V hoogwaardige Lithium - Ion batterijen. Oplaadtijd : + - 2 tot 4 uur. Eerste keren opladen batterijen : min.8 hr. Vergeet niet uw opgeladen batterijen los te koppelen van uw oplader ! Afmeting batt. 69.7 x 47.5 x 21.5 mm. Gewicht batterij : 108 gr. Onderhoud batterijen : LEES MEER Inclusief geleverd : 2 x batterijen + 2 opladers NovaHeat®Verwarmingselement. Voor wie : Voor zowel wintersporters zoals skiërs , langlaufers , snowboarders . Buitensporters , wielrenners , jagers , paardrijders , vissers , motorrijders ect.. Alle mensen die graag buiten vertoeven maar door de koude weerhouden worden. Beroepsmensen : bouwvakkers , mensen die in koelruimtes werken , wegenwerkers , politie die buiten moeten patrouilleren,parkeerwachters , postbodes enz... Mensen die snel kou lijden (vb.slechte doorbloeding / ziekte Raynaud) of pijn hebben vanwege de koude kunnen verlichting krijgen door de aangename warmte. Aanbeveling voor hoogste rendement warmte : Voor optimale warmte kan u het verwarmd vest dragen over uw (thermisch) ondergoed. Hierna een jas , fleece of werkkleding. De samenstelling van het materiaal en ademende structuur van het vest is zorgvuldig geselecteerd en gekozen in functie van een optimale vochtregulatie binnen 3 kledinglagen.

Additional

Additional Information

SKU 050-(105-106-107-108-109)
Season Autumn/Winter, Spring/Summer
Activity Cycling, Motorcyclists, Winter sports, Scooter, Hunting, Equestrian, walking, Cabrio drivers, Climbing, diving, Fishing, Fishing, Golf, Hill walking, Indoor Fairs, Market vendor, Mountain Biking, Mountaineer, Outdoor fairs, Parachuting, Photography, Professional user, Quad riders, Raynaud's disease, Rowing, Running, Sailing, Snowmobile, Sporadic user, Temporary use, Trekking, Ultralight flyer, Water sports enthusiasts
Voltage 7,4V DC
Warranty 30seven
For Unisex

Reviews

 1. Be the first to review this product

Write your review

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

2 years waranty on the gloves + charger

6 monts warranty on your battery provided the batteries are used and stored correctly.

Eerste gebruik

1. Wat vind ik in de doos?

Bij elk 30Seven® verwarmd kledingstuk ontvang je een oplader, batterijen en het verwarmingselement.

2. Moet ik de batterij volledig opladen vóór het eerste gebruik?

Laad de batterij op met de meegeleverde lader. Je hoeft de batterij niet volledig op te laden om je kledij te gebruiken. 

Onderhoud

3. Hoe kan ik de kleding wassen?

Verwijder eerst altijd de batterijen.

Voor de producten met een uitneembaar "Nova Heat" systeem gebruik je de meegeleverde waszak. Zo raken de draden niet verstrikt in de wasmachine.

4. Hoe kan ik het verwarmingselement verwijderen?

De base layers, jasjes en sokken met verwijderbaar verwarmingselement kunnen in de bijgeleverde waszak worden gewassen.
Dit element kan opnieuw worden geïnstalleerd met de meegeleverde begeleidingsstift. Bevestig de DC-stekker aan de stift en trek deze van onder naar boven.

5. Kan ik wasmiddel of bleekmiddel gebruiken om mijn producten te wassen?

Ja, je kan wasmiddel gebruiken, maar dit kan natuurlijk leder van de handschoenen beschadigen. 
Bleekmiddel wordt afgeraden en kan vlekken maken op het product of het product beschadigen.

Batterijen

6. Hoe lang duurt het om de batterijen op te laden?

In 4 uur zijn de batterijen zijn volledig opgeladen.
In 2 tot 3 uur kan je de batterij tot 80% opladen.

7. Hoe vaak kan ik mijn batterij opladen?

De levensduur van de batterij is goed voor 1000 keer opladen. De capaciteit van de batterij kan afnemen, maar je kan ze nog steeds maximaal 1000 keer opladen. Je hebt bovendien 1 jaar garantie op je batterij mits de batterijen op de juiste manier gebruikt en bewaard zijn.

8. Kan ik een andere lader gebruiken om mijn batterij op te laden?

Nee, dat kan niet. Wij raden aan om alleen de meegeleverde oplader te gebruiken om onze batterijen op te laden. Het gebruik van een andere oplader kan de levensduur van de batterij beïnvloeden en kan jouw veiligheid in gevaar brengen. We kunnen geen garantie bieden op producten wanneer er door andere laders schade aan de batterij kan worden vastgesteld.

9. Hoe lang gaat een opgeladen batterij mee?

De levensduur van de batterij hangt af van het niveau waarop het verwarmingselement wordt ingesteld. 
De batterijen van de verwarmde handschoenen hebben een autonomie van :

 • 5 uur op het laagste warmte niveau, 
 • 3,5 uur op een gemiddeld warmteniveau en
 • 2,5 uur op een hoog warmteniveau.
10. Kan ik mijn batterij ook op de Amerikaanse 110 Volt opladen?

Ja dat kan. Al onze producten  hebben een lader die kan worden gebruikt op 110-240 volt.( let wel u dient dan een verloop stekker te gebruiken voor het desbetreffende land)

11. Waar plaats ik de accu in mijn handschoenen of jas?

Voor de verwarmde handschoenen is er een klein ritsvak op de mouw van de handschoenen. Hierin vind je een draad om de batterij aan te sluiten.

In de jassen en baselayers vind je links en rechts een zak, waar de batterijen in passen. Deze producten bevatten twee batterijen voor de lagere en hogere verwarming zone.

12. Kan ik de batterijen uit mijn handschoen in mijn jas of base layer gebruiken?

Ja, dat kan. De autonomie van de batterijen uit de handschoenen is minder lang omdat de capaciteit kleiner is, maar hierdoor is de base layer lichter.
Om de rits van je handschoenen niet te beschadigen, raden we aan om de grotere batterijen van je verwarmde jas of base layer niet in je handschoenen te gebruiken.

13. Moet ik de batterij loskoppelen tijdens een pauze?

Ja, koppel de batterij altijd los wanneer je ze niet gebruikt. Zolang de batterij is verbonden met het verwarmingselement, blijft ze stroom verbruiken, zelfs wanneer de batterij niet is ingeschakeld. Zo bespaar je energie en gaat je batterij langer mee.

14. Wanneer laad ik de batterij het beste op?

Laad de batterij op net voor je ze gaat gebruiken (bijvoorbeeld 's nachts). De capaciteit van een batterij vermindert, zelfs wanneer deze niet is ingeschakeld. Dit kan niet worden vermeden, dit chemische proces is immers eigen aan de batterijen.

15. Moet ik de opgeladen batterij meteen uit de lader halen?

Een Lithium-Ion batterij kan niet worden overladen. De batterij kan een volledige nacht aangesloten blijven aan de oplader, maar heeft slechts 4 uur nodig om volledig op te laden.

16. Hoe bewaar ik mijn batterij?

Laat de batterij niet achter in de auto, bewaar ze op een droge plaats bij kamertemperatuur.
Bij juist gebruik, kan de batterij tot 1000 keer worden opgeladen zonder verlies van capaciteit.
De batterijen hebben weinig onderhoud nodig. Laad ze elke 3 maand volledig op om de levensduur van de batterij te verlengen.

Veiligheid

17. Kan het verwarmingselement oververhitten?

Nee, dat kan niet. We hebben de veiligste technologie op de markt. Onze producten raken nooit oververhit noch veroorzaken ze brandwonden. Nova Heat® technologie is 100% veilig.
Zet de batterij meteen uit en contacteer ons  indien deze oververhit raakt of er storingen ontstaan. Lithium batterijen mogen niet worden gemanipuleerd noch verkeerd worden gebruikt.

18. Wat als ik in het water val?

Onze producten zijn de veiligste op de markt:

 • Veiligheden zijn ingebouwd van de batterij tot de handschoenen om je te beschermen.
 • Door het gebruik van 7V laagspanning batterijen.
 • De Nova Heat®  technologie is waterbestendig en kan je wassen in de wasmachine en zelfs drogen in de droogkast.

Opgepast: de batterijen kan je wassen noch drogen.

Indien jouw verwarmde kledij beschadigd werd door een ongeval, raden we je aan deze niet meer te gebruiken.

19. Zijn de producten beveiligd tegen hoge impact?

Nee, de 30seven® producten bieden geen bescherming tegen botsingen.
Onze kledij is gemaakt om je te beschermen tegen de koude. Ze is gemaakt uit duurzaam materiaal en ontwikkeld voor een actieve levensstijl.

Werk je in de zware industrie of heb je kledij nodig die bestand is tegen zware impact? Contacteer ons en we kijken samen met jou voor een passende oplossing. 

Kledij

20. Kan ik skiën met fietshandschoenen?

De fietshandschoenen zijn lichter en geven je nog meer bewegingsvrijheid.
Maar de fietshandschoenen zijn niet op maat gemaakt voor skiërs. Bij het oppakken van je ski’s of snowboard, kunnen deze door de lichte stof van de fietshandschoenen snijden.
Voor je eigen veiligheid en om je steeds garantie te kunnen bieden, raden we aan om de passende kledij voor de passende activiteit te gebruiken.

21. Hoe moet de base layer gedragen worden?

Voor een optimaal gebruik, draag je de base layer best bovenop je onderste kledingslaag en onder je jas, fleece, of buitenlaag.

De samenstelling van het materiaal en de ademende structuur van de basislaag is zorgvuldig geselecteerd en uitgekozen om te functioneren voor een optimale vochtregulatie binnen het 3-lagen-systeem.

22. Kan ik het verwarmingselement van mijn base layer in mijn jas gebruiken?

Ja, dat kan. Het Nova Heat® verwarmingselement is uitneembaar en kan je zowel in de jas als de base layer gebruiken.

23. Hoe kan ik de verwarmde zolen in mijn schoenen doen passen?

Op de zolen brachten we lijnen aan. Knip de zolen bij op de lijnen om ze te doen passen in je schoenen. Op deze manier ben je zeker dat je het verwarmingselement in de zolen niet beschadigt.

24. Welke handschoenen zijn waterdicht?

Alle handschoenen zijn waterbestendig, maar slechts enkele zijn waterdicht. De PRO fietshandschoenen, de skihandschoenen, de motorhandschoenen en de industrie handschoenen zijn waterdicht.

25. Er zit een snee in mijn handschoenen. Wat nu?

Onze handschoenen en andere verwarmde kledingstukken zijn niet bestand tegen sneeën. Onze producten zijn gemaakt uit sterke, duurzame materialen, die specifiek gemaakt zijn voor een bepaalde sport of beroep.
We bouwen veiligheidsvoorzieningen in onze 30seven® kledij in zoals bescherming tegen kortsluiting, waterschade, oververhitting, schokken, en nog veel meer. Op deze manier ben je zeker van veilige kledij gedurende 2 jaar, mits de kledij op de juiste manier gebruikt en bewaard wordt.

26. Hoe lang blijft mijn kledij warm?

De autonomie van de batterij is afhankelijk van het temperatuurniveau waarop je de kleding gebruikt.

Hoogste temperatuurniveau

 • In de bovenste, en in de onderste zone (nieren en onderrug) kan de warmte op het hoogste niveau oplopen tot 63°C.

  Je hebt het maximumvermogen alleen nodig voor een korte tijd, vooral om je lichaam op te warmen lichaam bij het opstarten. In deze modus is de autonomie van de batterij ongeveer 1u45min voor het bovenste gedeelte, ongeveer 2 uur voor de onderste zone. Deze tijd is echter afhankelijk van lichaams- en buitentemperatuur, vochtgehalte en eventuele veroudering van de batterij (na veelvuldig opladen).

Laagste temperatuurniveau

 • In de bovenste zone (schouder en nek) kan de warmte op het laagste niveau oplopen tot 40°C.
 • In de onderste zone (nieren en onderrug) kan de warmte op het hoogste niveau oplopen tot 33°C.

  Deze modus biedt het lichaam een duurzame comforttemperatuur die voldoende is voor langdurig gebruik.
  In deze modus is de autonomie van de batterij ongeveer 7uur voor het bovenste gedeelte, ongeveer 8 uur voor de onderste zone. Deze tijd is echter afhankelijk van lichaams- en buitentemperatuur, vochtgehalte en eventuele veroudering van de batterij (na veelvuldig opladen).

In de praktijk ondervonden we na talrijke tests dat de daadwerkelijke autonomie van de batterij ongeveer 5 uur bedraagt. Dit is uiteraard sterk afhankelijk van persoonlijke voorkeur, temperatuur en vochtigheid.

Over 30seven®

27. Waar worden de 30seven® producten gemaakt?

De producten worden ontwikkeld in België. Sommige van onze verwarmde kledingstukken zijn gemaakt op andere locaties. De Nova Heat technologie wordt in-house geproduceerd.

28. Hoe kan ik 30seven® contacteren?
 • Contacteer topproducts

  Voor meer informatie over het product zelf, het bestelproces, de garantie, de verzending.

On topproducts most items are directly available from our own stock, unless otherwise indicated. All prices include VAT.
If you have any questions please contact us at tel: +32  474 331 651 .