Fragrance burner

Geurbrander Boedha- Shiva zwart Drake

Geurbrander Boedha- Shiva zwart Drake

Be the first to review this product

€9.95

In stock

SKU: 5400652537209

Geurbrander Boedha- Shiva zwart Drake
+ -

Description

GEURBRANDER SHIVA DRAKE Deze geurbrander van Drake is een mooie decoratieve eyecatcher en straalt een serene Zen sfeer uit.
Het Shiva hoofd heeft een afneembaar dekseltje en is voorzien van een kuiltje waarin u het geurblokje van Drake legt. De parfumgeur van het gesmolten geurtabletje spreidt zich door de verschillende luchtgaatjes in het boedha beeldje. Gebruik : Neem slechts 1/4 geurblokje en leg dit in het schaaltje van de geurbrander (onder het hoofddekseltje). Plaats aan de achterzijde (onderaan) een theelichtje. Door de warmte van de kaars smelt de geurtablet ( vloeibaar) en een heerlijke geur vult uw kamer. Géén water of olie toevoegen. Bij het uitblazen van het theelichtje krijgt de parfumtablet haar gestolde vorm terug. Het geparfumeerd waxblokje kan enkele keren gebruikt worden , na +- 7/ 8 u. is de geur eruit. Het overblijvend restje paraffine uit de parfumbrander verwijderen, kan simpel door het even op te warmen en eruit te schuiven.

Opmerking : Het geurblokje mag niet verdampen. Als dit gebeurt is de afstand tussen het theelichtje en het geparfumeerd wasblokje niet voldoende en moet u een andere geurbrander gebruiken.

Additional

Additional Information

SKU 5400652537209
Weight 0.2000

Reviews

  1. Be the first to review this product

Write your review

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

On topproducts most items are directly available from our own stock, unless otherwise indicated. All prices include VAT.
If you have any questions please contact us at tel: +32  474 331 651 .