7V batteries - temperature controller

Reserve battery Gerbing 1Ah

Reserve battery Gerbing 1Ah

Be the first to review this product

€25.00

In stock

SKU: 8719481823870

Gerbing 1Ah Batterij, geschikt voor de handschoenen met logo drukknop.
+ -

Description

Gerbing 1Ah Batterij, geschikt voor de handschoenen met logo drukknop

Bestel eenheid is per stuk, voor handschoenen heeft U dus  2 stuks nodig.


Als U een reserve batterij nodig heeft, of extra capaciteit wens kunt U kiezen uit 3 capaciteiten.

Optimale warmteafgifte (in uren) van 1Ah-batterijset:

Groen 33% = 3 uur
Amber 66% = 2 uur
Rood 100% = 1 uur


Als u op zoek bent naar batterijen met een oplader ga dan naar de 1Ah -batterijset.

LET OP: DEZE BATTERIJ IS NIET GESCHIKT VOOR OUDERE STIJLKLEDING DIE GEEN GEÏNTEGREERDE DRUKKNOP ( 7V logo) CONTROLLER HEEFT.

De werkelijke looptijd kan variëren, afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De batterijcapaciteit neemt af bij zeer koud weer, vooral als de batterij niet geïsoleerd is en blootgesteld wordt aan de elementen. Bij minder dan -5 ° C kan een batterij slechts 80% van zijn capaciteit produceren.

Onze 5 toptips voor batterij-onderhoud:

1. Laad een beetje op wanneer u maar kunt. Lithium-ionbatterijen reageren niet goed op volledig opgeladen worden en vervolgens helemaal leeg raken. Ze nemen veel beter kleine stukjes hier en daar.
2. Als u uw batterij een tijdje wilt bewaren, doe deze dan op een koele, droge plaats. Lithium-ionbatterijen verachten hitte. Een li-ionbatterij die een jaar lang is blootgesteld aan temperaturen van ongeveer 100 graden Fahrenheit, verliest ongeveer 40 procent van zijn totale laadcapaciteit. Bij 75 graden verliest het slechts ongeveer 20 procent.
3. Bewaar batterijen met een klein beetje lading. Als u batterijen opslaat, geeft u ze eerst ongeveer een halve lading. Ze zullen langzaam hun lading verliezen na verloop van tijd, en als het in de ware nul-gevarenzone valt, zal uw batterij automatisch zijn veiligheidscircuit uitschakelen en zichzelf echt doden voordat hij instabiel kan worden.
4. Vermijd lichamelijke stress. Druppels en vallen kunnen batterijen beschadigen, waardoor er een cocktail van bijtende chemicaliën lekt, die allemaal slecht zijn voor de elektronica.
5. De eerste fase van genezing is acceptatie ... Het maakt niet uit hoe vaak je hem weer tot leven brengt, je batterij zal op een dag doodgaan of op zijn minst in een schaduw van zijn vroegere zelf vervallen. Het is natuurkunde. Het is onvermijdelijk. De meeste lithium-ionbatterijen hebben een nominale levensduur van ergens tussen de 500 en 1500 oplaadcycli.Additional

Additional Information

SKU 8719481823870
Weight 0.1000
Capacity 1000 mAh

Reviews

  1. Be the first to review this product

Write your review

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

On topproducts most items are directly available from our own stock, unless otherwise indicated. All prices include VAT.
If you have any questions please contact us at tel: +32  474 331 651 .