Leisure time

Sportring Amphibia

Sportring Amphibia

Be the first to review this product

€4.95

In stock

SKU: 609613792663

Sportring Amphibia beschermd je ring tegen verlies, of beschadiging
+ -

Description

SPORT RING AMPHIBIA

De Sport Ring van Amphibia , is een uniek accessoire product , het helpt je (trouw) ring te beschermen tegen beschadiging of verlies tijdens het sporten of andere activiteiten.

Hoe dikwijls staan we in een sportzaal , zwembad of fitnesclub met onze ringen nog aan ? Meestal denken we er niet aan of hebben we géén tijd om ze uit te doen voor het vertrek naar een sportclub.
Eens we aan het sporten zijn merken we dat het dragen ervan dikwijls zeer onhandig is. Ringen schuiven , draaien of slaan telkens tegen een sporttoestel met als risico op beschadiging of zichzelf te kwetsen.

Je kan dan overwegen om het in de sporttas te duwen met de hoop dat je hem niet vergeet , verliest of het ergste dat hij gestolen word.
Amphibia heeft hiervoor de Sport Ring ontwikkelt als veilige oplossing , een rekbare ,doorzichtige siliconen ring die over uw ring kan schuiven. Perfect voor een breed scala van sport-en andere activiteiten ... nooit meer je ring uitdoen ! Eigenschappen : Strech silicoon materiaal. Doorzichtig met Amphibia logo erop Universele maat , bijna voor iedere ringmaat.
Perfect voor diverse sporttakken. Handig bij het uitvoeren van tuin of andere buitenwerkjes ( tegen vervuiling). Bescherming tegen verlies,beschadiging of kwetsuren.

Additional

Additional Information

SKU 609613792663
Weight 0.0100

Reviews

  1. Be the first to review this product

Write your review

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

On topproducts most items are directly available from our own stock, unless otherwise indicated. All prices include VAT.
If you have any questions please contact us at tel: +32  474 331 651 .